Contact
De Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) is de belangenvereniging voor (aanstaande) meerlingouders.

De NVOM draait volledig op vrijwilligers, die zelf ook meerlingouder zijn en dit in hun vrije tijd doen. Daarom vragen we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van het Ledenportaal. Hier kunt u bijvoorbeeld uitschrijven als lid of uw gegevens aanpassen. Dit kost u een paar minuten extra, maar scheelt onze vrijwilligers alles bij elkaar best veel tijd. En die tijd kunnen we dan weer nuttig besteden aan het magazine en de activiteiten. Mocht het via het Ledenportaal niet lukken, gebruik dan onderstaand contactformulier. We helpen u dan graag alsnog verder.

  • Lid worden? Leuk! Vul dan op het aanmeldformulier uw gegevens in.
  • Adres of rekeningnummer gewijzigd? U kunt uw (adres)wijziging zelf doorvoeren via het Ledenportaal.
  • Lidmaatschap opzeggen? Jammer! U kunt uw lidmaatschap zelf opzeggen via het Ledenportaal.
  • Heeft u een specifieke vraag over het krijgen of opvoeden van een meerling? Kijk dan in het NVOM Kenniscentrum of stel uw vraag op het NVOM Forum.
  • Wilt u een geboortekaartje opsturen? Kijk dan bij Geboortekaartjes.

Folders

Het is voor (zorg)instellingen mogelijk om informatiefolders te bestellen bij NVOM. Deze kunnen uitgedeeld worden aan (aanstaande) ouders van meerlingen om hen zo van relevante informatie te voorzien.

Wilt u nieuwe folders bestellen? Vul dan het onderstaande formulier, klik op “ik wil folders bestellen” in en vergeet niet uw adres, het soort folders en het aantal folders te vermelden. De folders worden u dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Hier kunt u ook een digitale versie van de folder inzien

Contactformulier

Post

NVOM
Postbus 2015
3800 CA Amersfoort

Post voor de NVOM kan worden gestuurd naar onze postbus. Houd er wel rekening mee dat onze vrijwilligers deze slechts af en toe legen.Telefoon

De NVOM draait volledig op vrijwilligers, die zelf ook meerlingouder zijn en dit in hun vrije tijd doen. Digitaal contact heeft daarom onze voorkeur, maar indien nodig zijn we tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden