Organisatie
De Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) is de belangenvereniging voor (aanstaande) meerlingouders.

Alle kinderen zijn bijzonder, maar het krijgen van een meerling is toch net weer even anders. Het is druk en soms veeleisend, maar vooral ook bijzonder en leuk. De NVOM weet en begrijpt dat als geen ander. Wij helpen ouders al meer dan 25 jaar bij de extra uitdaging die een meerlinggezin met zich mee brengt, zodat zij vaker tijd en ruimte ervaren om zich gelukkig te prijzen met hun twee-, drie- of zelfs viervoudige geluk.

Visie

Wij zijn de autoriteit op het gebied van meerlingen. Alle (aanstaande) meerlingouders weten de NVOM te vinden. Voor informatie, voor verbinding met andere meerlingouders en voor belangenbehartiging. Nu wordt ongeveer een kwart van alle meerlingouders lid, over tien jaar moet dat de helft meer zijn.

Een tweelingzwangerschap is een speciale zwangerschap. Je moet er rekening mee houden dat een tweelingzwangerschap meer van je vraagt dan wanneer er één baby op komst is.

Team

Vacatures

Teamlid Meerlingendagcomité

Lijkt het je geweldig om achter de schermen bij te dragen aan die geweldige jaarlijkse dag voor meerlingen en hun ouders? Ben je meer van de praktische uitvoering van geweldige ideeën? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je bereid je ook op de Meerlingendag zelf keihard in te zetten voor de NVOM? Dan is het Meerlingendagcomité echt iets voor jou.

Mail naar Tom van Rooij, bestuurslid Evenementen.

 

Redacteur Kenniscentrum

Ben jij iemand die heel toegankelijk teksten die schrijft die nog tot in lengte van dagen gebruikt kunnen worden? Wil jij graag dat (aanstaande) meerlingouders goed geïnformeerd worden? Dan zoeken we jou! Het Kenniscentrum is dé online plek voor informatie voor meerlingouders. Het is al uitgebreid, maar kan nog veel meer teksten gebruiken. Meerlingouders hebben immers steeds nieuwe vragen. Je kunt eens een keertje een tekst aanleveren over een onderwerp dat jou interesseert, de bestaande teksten opfrissen en waar nodig actualiseren of een compleet thema aanpakken. Het is aan jou!

Mail naar kenniscentrum@nvom.nl voor meer informatie

Jaarstukken

Jaarplan NVOM 2021-2022
281 KB / PDF

Download

Jaarverslag NVOM 2020-2021
539 KB / PDF

Download

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden