Geboortekaartjes
Geboortekaartjes opsturen naar NVOM

Al jaren verzamelt de NVOM meerlinggeboortekaartjes. Als inspiratie voor anderen, maar ook gewoon omdat het elke keer weer een feest is als er eentje binnenkomt van een kersverse meerling. In het digitale tijdperk is het geboortekaartje onverminderd populair, en ook steeds meer een mogelijkheid iets echt persoonlijks te maken.

Daarom willen we vanaf nu eens per maand een binnengekomen geboortekaartje publiceren op de facebookpagina, ter inspiratie en u de kans te geven de kersverse ouders zelf te feliciteren. Als u uw kaartje instuurt, betekent dat dus ook dat uw kaartje mogelijk wordt gepubliceerd.

Achternaam, adres-, e-mail- en telefoongegevens maken we onzichtbaar. Als u uw kaartje instuurt, geeft u toestemming een scan te publiceren, met zoals gezegd privégegevens onzichtbaar gemaakt. Zoals voorheen wordt uw kaartje ook opgenomen in onze geboorteboeken en wordt de geboorte van uw kinderen genoemd in het Meerlingen Magazine.

Uw geboortekaartje kunt u sturen naar:

NVOM Geboortekaartjes
Rembrandtlaan 77
3862 ME Nijkerk

Digitale geboortekaartjes zijn ook van harte welkom op m.motshagen@gmail.com.

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden