Nationale Meerlingendag: 22 april 2023 in Burgers’Zoo
Tot volgend jaar!

Gebruik je lidnummer als kortingscode. We hebben voor alle leden een mooie korting weten te bedingen, een kaartje kost voor NVOM-leden slechts 16,50! (normaal 23,00/25,50) Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Het park zal die dag vol zijn met andere meerlingen, dus er is meer te zien dan alleen de dieren. En daarnaast organiseren we als NVOM ook een aantal extra activiteiten:

  • NVOM-plein in het Safari-restaurant, hier kun je makkelijk andere meerlingouders ontmoeten.
  • Op het NVOM-plein is een fotograaf aanwezig om een gezinsfoto te maken (kosteloos 1 foto mee + digitaal exemplaar te downloaden)
  • Het Nederlands Tweelingen Register is op het NVOM-plein aanwezig met een Health lab. Hier kunnen de meerlingen allemaal leuke testjes en spelletjes doen die te maken hebben met meerlingzijn.
  • Constanze Mager, bioloog en hoofd educatie van Burgers’ Zoo geeft twee keer een lezing over meerlingen in het dierenrijk
  • En natuurlijk weer een kleurwedstrijd. De tekening ontvang je in je mail en is hieronder te downloaden.

Voor problemen met de aanschaf van de tickets kun je het beste Burgers’Zoo benaderen. Voor vragen of opmerkingen over de dag zelf kun je mailen naar meerlingendag@nvom.nl.

Kleur in, lever in en wie weet win je iets leuks!
2 MB / PDF

Download

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden