Webinar: Ontwikkelingsstoornissen bij meerlingen

Datum

14 juni 2021

Starttijd

20:00

Eindtijd

21:00

Adres

Webinar

Tessa Bunte, kinder- en jeugdpsychiater is de spreker in dit webinar op maandagavond 14 juni. Tessa is ook tweelingouder en heeft zich in het bijzonder verdiept in ontwikkelingsstoornissen bij meerlingen. In het webinar staat ze stil bij een aantal ontwikkelingsstoornissen (o.a. ADHD, autisme, angst, depressie) en wat daarover bekend is in relatie tot meerlingen. Ook gaat ze in op hoe de diagnostiek en behandeling verloopt bij ontwikkelingsstoornissen en dan specifiek voor meerlingen. Wat als één van de meerlingen een stoornis heeft en de ander niet? En natuurlijk is er veel ruimte voor vragen. Die kun je ook alvast insturen. Stuur ze uiterlijk 10 juni naar webinar@nvom.nl.
Je kunt je aanmelden via het Ledenportaal. Klik daar op het tabblad Evenementen. Instructies over deelname volgen na inschrijving.
Geen gelegenheid om mee te kijken op deze avond? De webinars komen na afloop beschikbaar in ons forum.

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden