Webinar: 10 fototips voor drukke meerlingouders

Datum

1 mei 2021

Starttijd

20:30

Eindtijd

21:30

Adres

Webinar

Op zaterdagavond 1 mei geeft portretfotograaf Perla Michiels van Perla Fotografie een webinar waarin ze je handige tips gaat geven om betere foto’s van je kinderen te maken. Ze is zelf moeder van een tweeling en heeft al 11 jaar een fotostudio in Almere.

  • Nooit meer de vraag: wie is ook al weer wie op de foto.
  • Zet ik ze samen of apart op de foto?
  • Hoe kan ik betere foto’s maken van mijn kinderen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik geen belangrijke fase mis want: ik heb het altijd te druk

Je kunt je nu inschrijven via het Ledenportaal. Deelname is gratis en exclusief voor leden van de NVOM.

Fotowedstrijd

Stuur een foto van je tweeling naar info@perlafotografie.nl en onder de deelnemers zal een fotoshoot worden verloot in Perla’s studio waar ze op de foto zal laten te zien hoeveel je tweeling op elkaar lijkt of juist niet.

Wil je ook zo’n leuke foto van je tweeling laten maken? Je kunt alvast een fotosessie boeken. Superleuk cadeau voor Moederdag. Klik hier voor meer informatie.

* Een aantal van de ingestuurde foto’s kan worden gebruikt tijdens de webinar om tips te geven, de do’s en don’ts te laten zien en ter promotie van de webinar. Door deel te nemen aan de fotowedstrijd ga je hiermee akkoord.

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden