Nationale Meerlingendag (NMD) 2024

Datum

2 juni 2024

Starttijd

09:00

Eindtijd

17:30

Adres

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

KOOP NU JE KAARTJES: 2 juni, Safaripark Beekse Bergen

Wie gaat er mee naar Safaripark de Beekse Bergen?! Op 2 juni is het zo ver: de Nationale Meerlingendag! Kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar. Koop ze in de speciale ticketshop, met behulp van je lidnummer als kortingscode.

We hebben er ontzettend zin in jullie weer te ontmoeten en intussen een hele dag te genieten van een prachtig dierenpark. We hebben een mooie deal kunnen sluiten, waardoor het een betaalbaar uitje is geworden. Het park is geopend van 9.30 – 17.30 uur en een kaartje kost voor NVOM-leden slechts 15 euro! (normaal 26/29,50) Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis, maar dien je wel aan te geven in de ticketshop. Ook met een abonnement op de Beekse Bergen ben je welkom, je hoeft niets extra’s te doen.

De tickets zijn tot en met de Meerlingendag te koop, maar vroege beslissers doen automatisch mee met de verloting van een ritje met de Gamedrive! Stap samen met een Ranger in de open Land Cruiser en sta oog in oog met de wilde dieren. Wie uiterlijk donderdag 30 mei om 23:59 tickets heeft gekocht, loot automatisch mee. Vrijdag voor de Meerlingendag nemen we contact op met de winnaars via de contactgegevens die bij ons bekend zijn. Loop die dus ook meteen even na in het ledenportaal.

Het park zal die dag vol zijn met andere meerlingen, dus er is meer te zien dan alleen de dieren. En daarnaast organiseren we als NVOM ook een aantal extra activiteiten op het NVOM-plein op het Safariplein (meteen links als je binnenkomt):

  • Hier kun je makkelijk andere meerlingouders ontmoeten. Ook is er een verschoonruimte, speeltuin en terras.
  • Er is een fotograaf aanwezig om een gezinsfoto te maken (kosteloos 1 foto mee + digitaal exemplaar te downloaden) en ook in het park loopt een fotograaf rond om foto’s voor ons te maken.
  • Het bestuur is ook op het NVOM-plein aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en we hebben ook weer een leuke gadget voor alle meerlingen die je daar op kunt halen!
  • Ook kan er de hele dag worden geschminckt (onder voorbehoud).
  • Om 12:30 uur en om 15:30 uur is er een Dansen met Djambo show met de mascotte van de Beekse Bergen, op het Safariplein
  • En natuurlijk is er weer een kleurwedstrijd. De tekening ontvang je als bijlage bij deze mail. Lever ‘m voor 12.00 uur in bij de stand op het NVOM-plein in om kans te maken op een van de mooie prijzen. Vanaf 13.00 uur is op het NVOM-plein te zien wie er heeft gewonnen!

Voor problemen met de aanschaf van de tickets kun je het beste TicketCounter benaderen, via info@ticketcounter.nl. Voor vragen of opmerkingen over de dag zelf kun je mailen naar meerlingendag@nvom.nl.

Let op: er geldt een maximum aantal van zes tickets per lidnummer. Als vereniging leggen we per ticket een bedrag bij, we willen daarom graag dat de tickets ook werkelijk naar leden en hun gezin gaan. Is jouw gezin groter? Neem dan even contact met ons op via meerlingendag@nvom.nl.

We hopen heel veel van jullie te zien op 2 juni!

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden