Nationale Meerlingendag (NMD) 2023

Datum

22 april 2023

Starttijd

09:00

Eindtijd

16:00

Adres

Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

De Nationale Meerlingendag 2023 in Burgers’Zoo was een enorm succes! Bekijk hieronder de foto’s van de dag zelf, en op deze website voor de gratis gezinsfoto’s.

We hadden voor alle leden een mooie korting weten te bedingen, een kaartje kostte voor NVOM-leden slechts 16,50! (normaal 23,00/25,50) Kinderen tot en met 3 jaar waren gratis.

Het park was met andere meerlingen, dus er was meer te zien dan alleen de dieren. En daarnaast organiseerden we als NVOM ook een aantal extra activiteiten:

  • NVOM-plein in het Safari-restaurant.
  • Op het NVOM-plein was een fotograaf aanwezig om een gezinsfoto te maken (kosteloos 1 foto mee + digitaal exemplaar te downloaden)
  • Het Nederlands Tweelingen Register was op het NVOM-plein aanwezig met een Health lab. Hier konden de meerlingen allemaal leuke testjes en spelletjes doen die te maken hebben met meerlingzijn.
  • Constanze Mager, bioloog en hoofd educatie van Burgers’ Zoo gaf twee keer een lezing over meerlingen in het dierenrijk
  • En natuurlijk weer een kleurwedstrijd.

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden