Nationale Meerlingendag (NMD) 2022

Datum

24 april 2022

Starttijd

10:00

Eindtijd

16:00

Adres

Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Zondag 24 april 2022 is het zo ver: de Nationale Meerlingendag in Duinrell!

Je kunt vanaf nu je kaartjes kopen via www.duinrell.nl/nvom. Gebruik je lidnummer als inlogcode. Jouw lidnummer vind je in de ledenportal, rechtsboven in de mailings die we versturen, op de incasso, op het adresticket van het magazine of in de welkomstmail.

Je kunt maximaal 8 tickets bestellen, voor twee volwassenen en zes kinderen. De kaartjes kosten 12,50 euro, een korting van meer dan 50 procent! Als je ook naar het Tikibad wilt, is er een toeslag van 6 euro (voor 2 uur).

Geniet tijdens de Nationale Meerlingendag van een aantal extra’s voor NVOM-leden, zoals een optreden in het Zomertheater, een Meet&Greet met Rick de Kikker, schmincken, gratis luiers en ontmoetingen met andere meerlingouders op het NVOM-plein.

Natuurlijk is er ook weer een kleurwedstrijd. Print ‘m uit, kleur in en lever om uiterlijk 12.00 uur in op het NVOM-plein. Vanaf 14.00 uur kun je kijken of je een prijs hebt gewonnen.

Download de kleurenplaat
747 KB / PDF

Download

🐸

We hopen jullie op 24 april 2022 te mogen ontmoeten in Duinrell!

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden