Nationale Meerlingendag (NMD) 2019

Datum

31 maart 2019

Starttijd

10:00

Eindtijd

16:00

Adres

Toverland

SAVE THE DATE voor de Nationale Meerlingendag 2019: zondag 31 maart 2019 in Toverland.

Tijdens deze meerlingendag heeft Toverland een unieke korting voor NVOM-leden. Tickets hebben namelijk een korting van minimaal €9,50 én je ontvangt een parkeerticket ter waarde van €10,- gratis!

Tickets voor deze gezellige dag zijn vanaf nu te bestellen via de website van Toverland.

LET OP: Vul je lidnummer in bij de kortingscode en koop hiermee jouw tickets voor de Nationale meerlingendag 2019.

Uw lidnummer kunt u vinden het in het ledenportaal of in de mailing die u ontvangen heeft.

Programma

Wij ontvangen jullie via de hoofdentree. Hier ontvang je een plattegrond en het programma van de Nationale Meerlingendag 2019. Onze vrijwilligers kun je verder de hele dag terugvinden op het NVOM-plein; deze is gelegen op het terras achter de Maximus’ Blitz Bahn in themagebied Wunderwald. Vrijwilligers van de NVOM kunnen je hier alles over de vereniging vertellen en natuurlijk kunnen alle kinderen zich hier weer leuk laten schminken. Tevens is er een verschoningsruimte aanwezig, welke ook op diverse locaties verspreid door het park te vinden is. Om 14.00 uur verzamelen we met z’n allen in het entreegebied Port Laguna voor een gezamenlijk fotomoment. Helpen jullie mee om dit jaar weer een nieuw record te bereiken?

Natuurlijk mag de bekende kleurwedstrijd ook dit jaar niet ontbreken. De kleurplaat is te downloaden via www.nvom.nl/ kleurplaat2019 en dient ingeleverd te worden vóór 12.00 uur bij de NVOM-balie bij de entree of bij de stand op het NVOM-infoplein.

10.00u – 18.00u     Bezoek aan Attractiepark Toverland
10.00u – 16.00u     NVOM-infoplein (incl. infomarkt, schminkstand & verschoningsruimte)
10.00u – 12.00u     Inleveren kleurplaat
14.00u     Groepsfoto in Port Laguna

Samen of apart in de klas?

Samen of apart in de klas is zo’n groot en ingewikkeld vraagstuk voor veel ouders van meerlingen dat er een heel Meerlingen Magazine over gemaakt is.

Bekijk deze special

Word lid en ontvang gratis cadeaus

Door lid te worden van de NVOM steun je de stichting zodat we jou nog beter van informatie kunnen voorzien, meerlingouders bijeen kunnen brengen en voor je op kunnen komen.

Lid worden